Tajanstvene, duhovite, ili hrabre? Evo šta dužina i boja KOSE govore o vašem KARAKTERU

Frizura ne otkriva samo vaš stil

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mari Barlow / Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia

Frizura zaista mnogo govori o osobi.

Za početak, odaje njen stil.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, to nije sve.

Prema pojedinim studijama, dužina i boja kose definišu i vašu ličnost.

Evo šta vaša frizura govori o vama:

Kratka kosa

Nose je hrabre žene koje odlično znaju šta žele od života i veze. Žene sa kratkom kosom su spremne na sve. Originalne su u svakom segmentu i ne vole da slede većinu. Jako je teško predvideti njihove postupke.

Foto: Tomas Anderson / Panthermedia / Profimedia

Dužina do ramena
Ovu frizuru biraju ženstvene, elegantne i sofisticirane osobe. Komunikativne su, vole izazove, na poslu su uvek u potrazi za novim projektima, a privatno maher u sticanju novih prijatelja.

Dugačka kosa
Nose je strpljive osobe, oprezne u svemu što rade, ali i veliki sanjari. Na ljubavnom planu, uvek teže ka dugim i stabilnim vezama, u kojima se daju u potpunosti, ali ništa manje ne očekuju ni od partnera. Kada nešto žele, dame sa dugom kosom će sve uraditi da dođu do željenog cilja, a zahvaljujući svojoj istrajnosti, uglavnom i uspevaju u tome.

Ako ste plavuša
Veoma ste duhoviti i omiljeni u društvu. Izuzetno ste emotivni i sitnica je dovoljna da vas dovede do ivice suza, ali to vešto sakrivate i tu vašu crtu poznaju samo najbliži. S druge strane, ne robujete predrasudama i stereotipima.

Foto: Shutterstock

Ako ste brineta
Izuzetno ste otvoreni i predusretljivi, uvek na usluzi svima. Neverovatno inteligentni i pronicljivi, više volite da slušate svoj unutrašnji glas nego šta vam drugi pričaju. Dobar ste slušalac i krajnje pouzdani, a često probleme i potrebe drugih stavljate ispred sopstvenih.

Ako ste crnka
Pomalo tajanstveni, ali ste izuzetno intuitivni pa lako “čitate” druge. Puni ste samopouzdanja i izuzetno ambiciozni, bez veće muke ostvarujete sve što ste zamislili. Muškarci
vas poštuju, stalo im je do vašeg mišljenja i među njima imate puno iskrenih prijatelja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Lepa i srećna

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar