Sa NJIM je bila u braku pre Kemiša: Ovo je bivši MUŽ Zorice Brunclik sa kojim ima ćerku Miljanu (FOTO)

Pevačica sa bivšim mužem nije ostala u dobrim odnosima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Kurir TV

Pevačica Zorica Brunclik udavala se četiri puta, a najpoznatiji su brakovi sa harmonikašima Ljubom Kešeljem i Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Ona je na kraju svoju sreću našla sa harmonikašem Kemišom, a pre njega bila je u braku sa njegovim kolegom, harmonikašem Ljubom Kešeljem. Kešelj se pojavio pre 2 sezone u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” u ulozi tajanstvenog člana žirija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa njim je dobila ćerku Miljanu, ali bivši supružnici nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica je Kešelja više puta optuživala da je nemaran otac, te da je zapostavio njihovu ćerku, dok je on u šokantnim intervjuima pričao kako je Zorica loša majka.

Foto: TV Prva/printscreen

– Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem?! – izjavio je pre nekoliko godina poznati harmonikaš.

Inače, Zorica sa Kemišom i decom živi u raskošnom domu u Krnjači, u kojem ima bazen, sobe za zabavu i ulepšavanje, džakuzi.

BONUS VIDEO:

Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar