Guste i duge trepavice za samo nekoliko sekundi: Trik o kojem svi govore na Tik Toku (VIDEO)

Potrebna su vam dva proizvoda da biste postigli željeni izgled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Duge i guste trepavice su neophodne za zavodljiv izgled očiju.

To svakako nije teško postići, ali uvek na dohvat ruke treba da nam budu trikovi koji će nam pomoći d anaše trepavice izgledaju što lepše.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Maskara za volumen, produbljiivanje, uvijenost, s gumenom ili običnom četkicom, s bazom ili bez nje jasno govori da ženama nikada dosta isticanja trepavica.

Maskara je jedan od retkih proizvoda koji ne mora da bude skup da bi bio dobar. Naravno da skuplje maskare imaju svoju prednosti ali one se, za razliku od drugoih proizvoda, brže troše. Maskara u proseku traje do tri meseca, a čak i ako je ne koristite svaki dan, jednom kad je otvorite, ona počinje da se suši.

 

Foto: Shutterstock

Kada potrošite maskaru, uvek možete sačuvati četkicu i koristiti je sa drugom maskarom, ukoliko vam taj model četkice najviše odgovara. Naravno, maskaru ne bi trebalo da delite sa drugim devojkama jer se infekcije veoma brzo šire.

Novi “pahuljasti i gusti” trik za trepavice na TikToku obećava da će vašim trepavicama uz pomoć maskare dati volumen i glamur vredan crvenog tepiha! Trik, koji je prvi put prikazala poznata šminkerka Dženin Holmes, kaže da, umesto da zaredom nanosite slojeve maskare, umesto toga nanesete jedan sloj, zatim da umočite posebnu četkicu u puder u prahu i njime da obložite trepavice pre nego što nanesete dodatnih par slojeva maskare.

 

@makeupbylxna

Mascara Hack #makeuphack #makeuptutorial #makeuphacks #fy

♬ Originalton – Lina

Ovo će učiniti da vaše trepavice izgledaju jednako dobro poput veštačkih. Rezultati na Dženininom videu su očigledni, a jedna korisnica je rekla: “Upravo sam probala i stvarno je uspelo. Moram to da radim češće.”

“Pahuljasti i gusti” trik otad je postao viralan na Tik – Toku, a jedna od korisnica ove društvene mreže je objavila sličan video koji je od tada pregledan preko 834.000 puta i lajkovalo ga je impresivnih 42.000 ljudi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blicžena

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar