Dugo je ćutala o ovoj temi: Ana Ivanović otkrila da li joj deca pričaju srpski jezik!

Obično ne iznosi ovakve informacije u javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju dvoje dece, trogodišnjeg Luku i dvogodišnjeg Leona, koji su daleko od očiju javnosti.

Ovaj par pokušava da sačuva privatni život, ali je nekadašnja prva teniserka sveta otkrila da li joj deca pričaju srpski jezik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mlađi sin je mali da priča, ali stariji sin razume četiri jezika, čak i priča pomalo. Razume kad mu se obraćate na srpskom, engleskom, nemačkom i španskom – odgovorila je Ana u jednom intervjuu koji je putem Instagrama dala Barbari Šet, voditeljki Eurosporta, na pitanje da li ona i Basti decu uče istovremeno dva jezika – spski i nemački.

Ana je još opisala i kako je izgledao život dece tokom prošlogodišnje izolacije u pandemiji koronavirusa.

– Vreme leti, pogotovo kad imaš decu. Bilo je izazovno u karantinu, ali imamo baštu ispred kuće, pa deca mogu da se igraju napolju, ali i u kući. Moji roditelji su došli na rođendan starijeg sina i onda su ostali sa nama, jer su bili “zaglavljeni” zbog virusa i bilo je sve veoma lepo. Kad dobijete decu nikad ne spavate normalno, ja dve godine nisam maltene ni spavala. Međutim, mlađi sin spava jako dobro tako da je za sada dobro – rekla je žena Bastijana Švajnštajgera.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar