Odsekao polni organ tokom policijske potere i bacio ga kroz prozor: Objašnjenje za taj potez je još luđe

Prvobitno nije želeo da stane, a onda je izašao sav krvav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U bizarnom incidentu u SAD, muškarac Tajson Gilbert (39) samom sebi je odsekao p*nis i bacio ga kroz prozor dok ga je jurila policija u Tenesiju.

Kada je uhapšen i hospitalizovan, rekao je policiji da je morao sebi da odseče simbol muškosti “jer su mu to govorili glasovi sa radija” i da je to morao da učini kako bi “sapsao svet”, prenosi Inquirer.net.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceo slučaj započeo je kada je policajac Bobi Džonson uočio nepropisno parkirano vozilo koje je delimično bilo na kolovozu.

Kada je prišao, Gilbert je uključio motor i počeo da beži.

– Kada sam stao iza njega i upalio svetlo, on je počeo da beži i odbio je da stane nakon što sam ga upozoravao više puta. U jednom trenutku stao skrenuo je na Old Liberti Roud i stao. Otvorio je vrata, bio je go i obliven krvlju. Zatim je zatvorio vrata i nastavio da vozi – rekao je Džonson.

Foto: Youtube printscreen

On se prisetio da je uskoro dobio pojačanje i da je policija uspela da ga savlada.

Pošto je već bio na korak od iskrvarenja, odvezen je u bolnicu, a kada mu je ukazana pomoć, ispričao je šta mu se desilo.

Prema navodima policije, priznao je da je samom sebi odsekao p*nis jer su mu glasovi sa radija govorili da to učini kako bi “spasao svet”.

Nakon što je to učinio, prišao mu je policajac, a Gilbert je počeo da beži i za to vreme, kako je priznao, bacio je polni organ kroz prozor.

Tajson Gilbert je lice koje je već poznato policiji i privođen je više puta zbog drugih prekršaja u Kukvilu.

Za sada nije utvrđeno da li je bio pod dejstvima opijata u momentu kada je samog sebe povredio i počinio prekršaj bežanja od policije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Inquirer.net

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar