Potrošila hiljade na venčanje prijateljice, a onda je saznala BOLNU ISTINU koja ju je sasekla poput mača

Niko ne može da veruje da joj je to uradila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/dr.ems

Doktorka Emili Long podelila je sa pratiocima na TikToku svoje razočaranje jer je prijateljica nije pozvala na svadbu zato što je medicinski radnik i “vrlo je rizična” zbog kovida.

Kako je long navela, unapred je znala kada će joj se drugarica venčati i potrošila je silan novac na avionske karte, smeštaj, odeću i poklon, da bi nekoliko dana pre svadbe sasznala da je drugarica neće pozvati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Recite mi da li vam se dogodilo da vas neko ne pozove na slavlje jer radite u bolnici tokom pandemije. Evo, ja će prva – navela je Emili i ispričala kako ju je drugarica žestoko uvredila i razočarala.

– Dakle, sutra je trebalo da imam let i da prisustvujem venčanje jedne od mojih najboljih prijateljica i to posle 28-časovne smene. Isput sam potrošile hiljade dolara i molila za slobodne dane. Kada sam je jutros pozvala da joj kažem da sam na testiranju, da preduzimam sve mere predostrožnosti i da se spremam za let, potpuno sam se izbezumila kada mi je rekla da je najbolje da ne dolazim zbog rizika – istakla je doktorka koja je dodala da je u svakom slučaju kupila karte za Teksas, pa ukoliko neko želi da leti umesto nje, zamolila je da je obaveste.

@dr.emsHave an entire paychecks worth of plane tickets and a packed suitcase to nowhere now… ##tellmeaboutatime ##healthcare ##wedding ##medicine♬ original sound – Emily Long, MD

Video snimak pregledan je više miliona puta i mnogi su okrivili drugaricu zbog arogantnog ponašanja.

– Zaboga, zabrinuta je dajoj ti ne doneseš koronu, a ona organizuje venčanje usred pandemije. Strašno – samo je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar