Najveće iznenađenje poslednjeg dana prelaznog roka: Kavani pred vratima španskog giganta!

Čelnici Junajteda su navodno kontaktirali Barsu i ponudili joj mogućnost da dovede Kavanija i sada se samo čeka odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Andre Coelho

Mančester junajted je potvrdio da se Kristijano Ronaldo vratio u klub nakon 12 godina, a čini se da za ovaj klub prelazni rok još uvek nije gotov. Ceo prelazni rok je bio fantastičan, pa tako i poslednji dan, tokom koga bismo mogli da dobijemo pravo iznenađenje.

Naime, mnogi mediji u Engleskoj i Španiji pre nekoliko trenutaka objavili su da bi Edinson Kavani poslednjeg dana prelaznog roka mogao da napusti Old Traford i preseli se u Barselonu, jer klub sa juga Španije pokušava da dovede napadača, objavio je Mundo deportivo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čelnici Junajteda su navodno kontaktirali Barsu i ponudili joj mogućnost da dovede Kavanija i sada se samo čeka odgovor.

Dolaskom Ronalda jasno je da će u napadu biti žestoka konkurencija, a čini se da je odlazak Kavanija najizgledniji. Ukoliko Cavani ne ostane, onda će Ronaldo dobiti toliko željeni broj sedam, koji je trenutno u vlasništvu urugvajskog “El Matadora”.

I španski novinar Đerard Romero objavio je da dolazak Kavanija u Barselonu uopšte nije jednostavna stvar, ali da pregovori idu kako treba i da neće biti iznenađenje ukoliko se na kraju sve i obistini.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar