Ćao, Kristijano: Juve potvrdio odlazak Ronalda i obelodanio cifru za koju je prodat, stigao Ken! (FOTO)

Ronaldo je dogovorio povratak u bivši klub, a Juventus se zvanično oprostio od njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dave Thompson / PA Images / Profimedia

Juventus je zvanično potvrdio da će Kristijano Ronaldo nakon tri sezone napustiti klub iz Torina.

On je u torinski klub došao na leto 2018. godine iz Real Madrida kao veliko pojačanje i trebalo je da predvodi “staru damu” u pohodu na Ligu šampiona, ali nije uspeo u tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Portugalac je s italijanskim klubom imao još godinu dana ugovora i svi su očekivali da će ostati, ali pre nekoliko dana sve je iznenandio kada je poručio da želi da ide.

Ronaldo je dogovorio povratak u Mančester junajted, a Juventus se zvanično oprostio od njega.

– 10. jula 2018. godine dve ikone evropskog fudbala su se spojile kad je Ronaldo postao igrač Juventusa. Danas nakon tri godine, 133 utakmica, 101 postignutog gola i pet trofeja ovo poglavlje se završava. Ronaldo i Juventus kreću odvojenim putevima – piše u saopštenju u kom se još dodaje.

– Ovo je bila odlična priča, a navijači su prije tri godine Ronalda dočekali kao kralja. Impresionirao nas je svojim igrama i svi će pamtiti nevjerovatno slavlje gola kada bi cijeli Allianz stadion uzvikivao ‘Siuuu’. Postoji mnogo nezaboravnih trenitaka koje smo imali zajedno. Možemo ih nabrajati zajedno, ali to neće pomoći jer svi imaju neku svoju uspomenu vezanu za Ronalda. Veza koja se rodila 10. jula prije tri godine danas se završava, ali će se zauvijek pamtiti. Ovo je bilo nevjerovatno putovanje. Ciao Ronaldo.

Iz torinskog kluba objavili su da su prodali Ronalda za 15 miliona evra plus osam miliona bonusa. Očekuje se da Portugalac potpiše dvogodišnji ugovor s “crvenim đavolima”, a to će se ozvaničiti već ovog utorka, ujedno i poslednjeg dana prelaznog roka u velikom delu Evrope.

Kao glavna zamena za Ronalda stigao je Mojs Ken, momak koji je već nastupao za Juventus.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar