“Neka se javljaju samo KATOLICI”: Oglas za stan u Zagrebu obišao region, a traži i POTVRDU iz crkve

Oglas je osvanuo na jednoj od grupa na Fejsbuku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Na društvenim je mrežama jedan oglas za iznajmljivanje stana podstakao brojne rasprave.

Do toga je došlo nakon što je u njemu navedeno da budući podstanari moraju da budu “samo osobe rimokatoličke veroispovesti”, što moraju i da potvrde.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oglas je osvanuo na jednoj od grupa na Fejsbuku pod nazivom “PODSTANAR.HR”, a prema pisanjima Poslovnog dnevnika, objavila ga je mlada Splićanka koja iznajmljuje garsonijeru u zagrebačkoj Dubravi.

– Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grejanje je na gas, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na četvrtom spratu, zgrada ima lift, te se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Kvart je relativno miran – navela je ona.

Kako je dodala, cena je 350 evra, plus režije.

– Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke veroispovesti. Reč je o mojim uverenjima, te ovim putem samo želim da napomenem. Isto tako, unapred molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam – izričita je.

Dodala je da ne želi da ulazi u nečiju intimu, ali da prednost imaju ljudi koji su braku.

– Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja pre braka. Unapred se radujem novom stanaru i uspešnoj saradnji. Samo bez suvišnih komentara, hvala – napisala je Splićanka u oglasu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar