“Bila sam izrevoltirana zbog jedne ŽENSKE osobe”: Maja Marinković otkrila istinu o tuči sa Carem!

Koa bomba odjeknula je vest da su se potukli Maja Marinković i Filip Car, a sada se oglasila i akterka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen

Naime, bivši, ali i budući učesnici “Zadruge” Maja Marinković i Filip Car, koji su ljubavnu vezu krili od očiju javnosti, navodno su se žestoko posvađali, nakon čega je usledio i fizički okršaj. Kako navode komšije rijaliti para, svađa je izbila u toku noći, a onda su na noge digli čitavu zgradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– To da ste videli… To je takav haos bio! Urlali su jedno na drugo, a onda je krenula tuča, nije se znalo ko tu koga… Maja je vrištala toliko da nas je sve razbudila, a baš je kasno bilo, pakao! Urlala je i plakala, on se drao kao lud – ispričao je izvor za Pink.rs, dok je žena iz stana pored putem društvenih mreža podelila poruku kojom je otkrila detalje jezive svađe:

– Maja i Filip Car ovde, stan do, Maja vrišti – napisala je ona uz audio snimak na kom se čuje svađa.

Pošto se saznalo za karambol koji je izbio između njih dvoje, oglasila se Maja, koja nije želela da previše detaljiše o ovom sukobu. Ona je potvrdila da je izbila žestoka svađa, ali da su uspeli da razreše nesuglasice.

– Što se tiče ovog snimka, jesmo se posvađali, ali ja sam pre toga bila izrevoltirana zbog jedne ženske osobe i onda smo se Filip i ja nešto posvađali. Brzo smo rešili to i ostavili iza nas, tako da je sada sve u redu – ispričala je Maja za Pink.rs.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar