Mitrović pred Luksemburg i Irsku: Postavili smo imperativ da uzmemo svih šest bodova!

- Luksemburg ima nekoliko vrlo opasnih igrača, imaju selektora koji radi drugi niz godina i nisu slučajni njihovi sve bolji rezultati - istakao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/ STARSPORT

Reprezentatiac Srbije Stefan Mitrović istakao je da će oba kvalifikaciona meča, odnosno ona dva sa Luksemburgom i Irskom biti teška, ali da naš tim može do šest bodova.

– Postavili smo imperativ da idemo na maksimalan broj bodova i daćemo svoj maksimum da uzmemo šest bodova u te dve utakmce. Milsim da imamo kvalitet za to. U svaku utakmicu treba da uđemo maksimalno ozbiljno kao i u martovskom okupljanju, a kada tako pristupimo naš kvalitet dolazi do izražaja. Čekaju nas teške utakmice, obe su teške na svoj način. Pripremićemo se ozbiljno i uradićemo sve što je do nas da pobedimo – smatra Mitrović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mitrović je potom analizirao protivnike u septembarskim kvalifikacijama.

– Luksemburg ima nekoliko vrlo opasnih igrača, ima selektora koji radi drugi niz godina i nisu slučajni njihovi sve bolji rezultati. Irska je igrački kvalitetnija od Luksemburga, ima igrača u Premijer ligi i klasičan je predstavnik ostrvskog fudbala sa puno duela, dugih lopti i opasnih prekida – zaključio je Mitrović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar