Dijas ostaje na Etihadu: Siti osigurao štopera na šest godina! (FOTO)

"Građani" su odradili odličan posao za budućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: News Images / ddp USA / Profimedia

Kako prenose ostrvski mediji, Fudbaler Mančester sitija Ruben Dijas potpisao je danas novi šestogodišnji ugovor, pa će u klubu ostati do 2027.

Dijas (24) je prošlog leta iz Benfike prešao u Siti za oko 65miliona funti i pomogao je klubu da osvojili Premijer ligu, Liga kup i da stigne do finala Lige šampiona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prošle sezone proglašen je za najboljeg fudbalera Premijer lige u izboru Udruženja sportskih novinara, a dobio je nagradu i za najboljeg igrača Premijer lige i najboljeg defanzivca Lige šampiona u sezoni 2020/2021.

– Srećan sam što sam potpisao novi ugovor. Uživao sam svake sekunde u Sitiju otkako sam stigao u klub. Igranje za Siti premašilo je sva moja očekivanja i apsolutno mi je zadovoljstvo da budem deo ove neverovatne ekipe. Sada želim da pokušam da pomognem ekipi da bude uspešna ove i u narednim sezonama – rekao je Dijas.

Portugalski fudbaler je zahvalio treneru Pepu Gvardioli što mu je pomogao da se razvija kao igrač i šta ga tera da konstantno napreduje.

Dijas se do sada dokazao kao neizostavan deo Gvardioline ekipe pošto je u dresu Sitija odigrao 50 utakmica u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO:

Puče petarda na Etihadu: Sitijevo maltretiranje Arsenala, Pep potpisao otkaz svom učeniku (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar