Puče petarda na Etihadu: Sitijevo maltretiranje Arsenala, Pep potpisao otkaz svom učeniku (VIDEO)

Tobdžije izgledaju baš loše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Darren Staples / Zuma Press / Profimedia

Teško je biti navijač Arsenala ovih dana, a verovatno je još teže biti njihov trener. Kao što reče komentator, verovatno je najteži posao u svetu fudbala biti trener “tobdžija”.

Ponovo su doživeli blamažu, ovoga puta su stradali od surove čete Pepa Gvardiole, koji su napunili gostujuću mrežu sa pet golova (5:0).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od početka je bilo jasno da će ekipa Mikela Artete doživeti katastorofu, pošto je već u 7. minutu Gundogan najavio kanonadu. Odbrana kao da nije postojala, napad se nije pojavio na terenu, a sredinu je pojela Sitijeva veza.

Tores je u 12. minutu povsio prednost, a Gabrijel Žezus na izmaku prvog dela pogodio za 3:0. U međuvremenu je Granit Džaka dobio crveni karton i tako ostavio saigrače na cedilu.

Nastavak je doneo istu sliku. Prvo je Rodri idealnim udarcem sa ivice kaznenog matirao odličnog Lena, da bi Tores svojim drugim golom stavio tačku na ovu utakmicu.

Treći poraz Arsenala u tri uvodna kola, što jasno pokazuje da je nešto trulo u crvenom delu Londona i da će ova godina biti posebno teška za njih.

Kada je reč o Sitiju, ovo im je druga pobeda i sada imaju šest bodova.

Bonus video:

Skandal majstor opet napravio haos: Mario Baloteli udario saigrača (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar