TUGA: Zbog onoga što svi radimo, tinejdžerka UMRLA na stravičan način – nije ni stigla do bolnice (FOTO)

Iako joj je porodica iste sekunde ukazala pomoć, njoj, ipak, nije bilo spasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Tinejdžerka Radja Fererira de Olivera tragično je preminula kada ju je udarila struja tokom olujne večeri.

Naime, ova devojka iz Santarema, u severnom Brazilu, sedela je u svom domu u nedelju ujutru, kada je kuću iznenada pogodio grom. Nesrećna devojčica je u tom trenutku koristila telefon koji je bio priključen na punjač, pa je u trenutku tragedija doživela ozbiljan strujni udar, i momentalno se onesvestila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Porodica joj je iste sekunde ukazala prvu pomoć, a potom odvezla u bolnicu. Uprkos svim naporima njenih roditelja da je održe u životu, nesrećna tinejdžerka je preminula pre nego što je stigla u bolnicu.

Rađa je bila treća osoba koja je prošle nedelje u brazilskoj državi Para pogođena strujom.

Naime, i mladić po imenu Semeao Tavares je doživeo strujni udar, kada ga je tokom telefoniranja pogodio olujni grom. Lekari su uspeli da dođu do njega dok je još bio živ, ali nisu uspeli da ga spasu, te je podlegao povredama.

Pored njih dvoje, nažalost, i odbornik Raimundo Brito takođe je doživeo strujni udar tokom iste oluje, u istom delu grada, dok je spremao večeru. Raimundo je uspeo da pozove pomoć, i transportovan je u lokalni dom zdravlja, gde mu je pružena pomoć zbog zadobijenih povreda.

Nakon Rađine smrti, zvaničnici su upozorili javnos na rizik od strujnog udara usled korišćenja električnih uređaja tokom oluje, što se posebno odnosi na mobilne telefone priključene na punjač.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (1)

  1. Боже сачувај. Каква трагедија. Него, шта је овој девојци оно на левом рамену?

    Odgovori

Ostavite komentar