Zoran Marjanović otkrio šta se DEŠAVA sa malom Janom: Muž ubijene pevačice o POTRESNIM detaljima iz doma

Zoran Marjanović oglasio se povodom 38. rođendana koji bi njegova supruga proslavila da nije nastradala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković, Printscreen/Facebook

Brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović juče bi proslavila 38. rođendan da tog kobnog 2.aprila 2016. godine nije mučki nastradala na nasipu u Borči.

Ovim povodom oglasio se pevačicin suprug Zoran Marjanović kojem je inače 5.novembra 2019. godine počelo suđenje za njeno ubistvo:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Naviru mi misli i uspomene, sećam se svakog Jecinog rođendana, njenog osmeha i porodične radosti na ovaj dan koja je tako divno bila prisutna. Sve se srušilo i nestalo u trenu tog jezivog dana kada sam saznao šta se mojoj mučenici desilo i da je više nikada neću videti. Uspomene su veoma bolne. Faktor vremena nije ništa promenio. Našoj ćerki što je starija, sve više nedostaje i često utone u misli i pati – rekao je Zoran pa dodao:

– Naša ćerka celu noć je slušala mamine pesme i gledala slike sa njenih rođendana – poručio je suprug ubijene pevačice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (5)

  1. Zar ovo jadno dete jos uvek zivi sa ukucanima sekte koji su umislili da su mali Isusi i da mogu sta pozele. - Da socijalna radi svoj posao, dete bi odavno bilo izmesteno na neko sigurnije mesto.

    Odgovori
  2. "Zašto odmah nije obavestio policiju o njenom nestanku i zašto je cela kuća čišćena varikinom posle njenog nestanka". Kako posle par godina nije jasno da je on ubica? Vreme je pokazalo da NIKO na planeti sem njega inije imao motiv, da nema nikakvog slucajnog kamiondzije iz Nemacke... Plus to sto je gasio telefon, prao kucu varikinom.. To se radi da operes tragove.

    Odgovori

Ostavite komentar