OBJEKTIV OTKRIVA

“Plaćali mu za ORGIJE sa njegovom devojkom”: Osumnjičeni za ubistvo Ljubomira Trnića radili UŽASNE stvari

Njegov kum Vasilije Jović (33) je za Objektiv opisao šta se tog dana dogodilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Ubistvo koje se dogodilo u Sremskoj Mitrovici šokiralo je javnost. Ubijeni Ljubomir Trnić (45) iz Sremske Mitrovice, čije je telo pronađeno u petak oko 18 časova u gepeku automobila, prekjuče je sahranjen u naselju Kamenjar u ovom gradu.

Njegov kum Vasilije Jović (33) je za Objektiv opisao šta se tog dana dogodilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubomir je, kako navodi Vasilije, mučki maltretiran do smrti. Izdahnuo je dok su se brutalno iživljavali nad njim, o čemu je Objektiv već pisao. On takođe navodi da su ga čak i pokrali.

HEROINSKI ZAVISNICI

Kako kum nastradalog Ljubomira dodaje, Venes L. i Nina K. već su poznati policijskim službenicima kao heroinski zavisnici.

‒ Oni su i lopovi. Dok sam tragao za kumom, u kući Venesa L. pronašao sam svašta što znam da mu ne pripada. On je tu devojku podvodio za novac, muškarci su mu plaćali da bi onanisali i orgijali sa njom – priča Vasilije. On ističe da se o Venesu svašta može čuti i da je u zatvoru ležao nekoliko puta.

‒ On je psihički bolesnik, kad vam ja kažem. Prethodnih nedelja išao je s nožem i napadao ljude. Svi znaju da on nije normalan, nedavno je izašao iz zatvora, a robijao je zbog ubistva na pruzi, ubio je nekog slikara. On je konfliktna ličnost, a pre nekoliko godina je danima silovao jednog dečka ometenog u razvoju. On je monstrum i treba ga osuditi na doživotnu robiju – navodi Vasilije.

Podsetimo, Ljubomir Trnić (45) iz Sremske Mitrovice pronađen je mrtav u petak u gepeku automobila marke “golf” u naselju Kamenjar. Prema saznanjima porodice, Nina K. je uhapšena, a za Venesom L. se traga. Više o tome pročitajte OVDE.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 30. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar