“Romantičari” obeležili 110 godina OFK Beograda: Spektakl odložen zbog smrti koja boli Karaburmu (VIDEO)

Nadaju se "romantičari" da će njihov Beograd ponovo zasijati pravim sjajem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Sve je bilo spremno za veliki spektakl na Karaburmi, romantika je mogla da se oseti u vazduhu prethodnih dana u ovom beogradskom naselju, čekale su pristalice OFK Beograda subotu i 16:30, ali se na veliku žalost dogodila tragična smrt Dejana Radulovića Dešmana, velikog navijača našeg slavnog kluba.

Proslava je odložena za neko srećnije vreme, a navijači OFK Beograda su našli snage i na lep način obeležili 110 godina od postojanja kluba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Okupio se veliki broj “romantičara” na Omladinskom stadionu, priredili su fenomenalnu koregorafiju posvećenu velikom danu za OFK Beograd, ali su i odali počast svom drugu, saborcu i vernom navijaču Dejanu Raduloviću.

– Pozdrav nije poslednji, vidimo se gore, da sa neba bodrimo plavo-bele boje! Radulović Dejan – pisalo je na transparentu “romantičara”.

Foto: Objektiv

Emocija se osećala na svakom koraku, Karaburma je bila središte prave fudbalske energije koja je tako retka za današnje uslove fudbala koji smrdi na novac. Prava ljubav prema klubu, osećaj pripadnosti i bezrezervna podrška za posrnulog velikana od njegovih sinova.

OFK Beograd je na svom stadionu dočekao gradskog rivala, Radnički, u okviru Srpske lige, a početak meča na Karaburmi je obeležila spektakularna koreografija “romantičara”. Kada je reč o samoj utakmici, Ofka je slavila golom Kilibarde.

Beograđani se nalaze u velkim problemima poslednjih godina i daleko su meste gde bi morali da budu. Ofka je klub koji je mnogo dao srpskom fudbalu, veliki broj igrača, mnogo reprezentativaca i uvek je odisao posebnim šarmom i šmekom, kakvog je sve manje u našem glavnom gradu.

– 110 godina u nikad većim g**nima – pisalo je na jednom transparentu, kao jasna aluzija na stanje u klubu.

Klub potiče od BSK Beograd koji je bio osnovan 1911. Godine 1945. je preimenovan u Metalac, da bi 1950. godine vratio ime BSK, a od godine 1957. do danas je poznat kao OFK Beograd. 

Svi se sećamo slavnih dana Ofke, punog Omladinskog stadiona i legendi koje su igrale na njemu.

Nadaju se “romantičari” da će njihov Beograd ponovo zasijati pravim sjajem.

Bonus video:

Gotovo: Rišairo Živković je novo pojačanje Crvene zvezde!



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar