JEZIVO: Sara zverski mučila životinje, SEKLA im glave, pa snimala – iza svega stoji bolestan fetiš (FOTO)

Ona je već bila osuđivana za pljačku automobila, prevare sa kreditnim karticama i posedovanje droge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Piotr atacha / Alamy / Alamy / Profimedia

Sara Zamora optužena je 2014. godine da je ubijala i mučila životinje i to snimala video kamerom. Policija iz Majamija saopštila je tada da je Sara zbog fetiša sekla glave kokoškama i tukla zečeve do smrti.

Ovaj slučaj je doslovno zaprepastio javnost kada je ugledao svetolost dana, a mi vam u celosti prenosimo ovu priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bolesni snimci ovih zverskih zločina napravljeni su u kući Adama Redforda iz Homestada, ali on nije želeo da daje komentare povodom toga.

– Snimak čiji je naziv „SOS Barn” (SOS štala) pokazuje Zamoru i još nekoliko žena „koje su mučile, ubijale i unakazile veliki broj životinja radi seksualnog uzbuđenja gledalaca” – navodi se u saopštenju.

Predstavici policije iz Majamija naveli su da se na snimku vidi kako Sara jednom rukom seksualno nadražuje genitalije muškarca, dok u drugoj ruci drži makaze za žbunje i njima seče glave kokošaka. Na drugim snimcima se vidi kako štapovima i daskama ubija razne ptice. Jedan od najstrašnijih snimaka pokazuje kako udarcima rukom ubija zečeve koji vrište od bolova.

Sara Zamora je već bila osuđivana za pljačku automobila, prevare sa kreditnim karticama i posedovanje droge. Na nekim sajtovima se predstavljala kao Gloria Šajnez i bavila se prostitucijom, kao i ispunjavanjem raznih fetiša.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar