ISKREN

Kristijan otvorio dušu o preljubi i odnosu sa suprugom: Ne mogu da viđam DETE, nema GOREG penala

Sve priznao u emisiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Bivši zadrugar Kristijan Golubović večeras je gostovao u emisiji “Narod pita” i progovorio o svojoj vezi sa Kristinom Spalević, ali i odnosu sa još uvek zakonitom suprugom Ivanom.

Tom prilikom osvrnuo se i na druge učesnike rijalitija koji su prevarili svoje devojke ili žene u rijalitiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Nismo džabe krečili, što kažu Beograđani, desila mi se ta ljubav. Sa Ivanom sam inače uvek bio kao u minskom polju. Ja sam Kristini postavio neka načela, ako sam joj već prešao preko mnogo stvari. Ja sam imao dva braka i na stotine ili hiljade veza, znam mnogo brže da procenim devojke. Drugačije kad vam prorade emocije u 40, a drugačije u 50 godina, to će njih dvojica tek shvatiti. Ša bih odvojio, jer on nema dete sa Ivanom, ja sam dosta kontrolisao situaciju, Ša je imao haos u svojoj vezi, ja i dalje držim konce sa Kristinom. Ako se sada po*eremo po nama, onda će se sve to pretvoriti u greh, koji ćemo platiti. Ja sam već platio, ne mogu dete da vidim kad želim, nema goreg penala – rekao je Kristijan.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kako notorni lažov nepovezano priča kad povuče crtu belog,znoji se kao gnu i češka nosurdu kao usput,prava teleća žila za bas gitaru

    Odgovori

Ostavite komentar