SKANDALOZNO

Sadik nastavlja sa PROVOKACIJAMA, spomenuo i Cecu: Živite u istoj zemlji sa ženom ratnog ZLOČINCA (FOTO)

Rekao šta misli o svemu ovome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović nedavno je saopštio da mu je zabranjen ulazak u Srbiju zbog snimaka koji su se pojavili u javnosti, a na kojima je pevao pesme o klanju Srba i pozirao sa ratnim zločincem Naserom Orićem.

On je nakon toga izneo niz uvreda na račun našeg naroda na svom profilu na Instagramu, a potom je organizovao lajv u kom se zahvaljivao svima koji ga podržavaju. Međutim, nakon što je nekolicina Srba počela da ga vređa, on je isključio lajv i obrisao sve objave sa profila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/sadikhasanovic.official

-Grozno! Kako vas, politička bagro, nije sramota? Jednom divnom, mladom, kulturnom momku da lomite krila. Njegova produkcijska kuća je u Beogradu. Živeo je on i pre te vaše “velike Srbije”. Živeće i dalje. Od malih nogu se bavi muzikom i od toga živi. I pomoću vaše sabotaže i linča on postaje miljenik naroda. Decenijama, bagro, maltretirate bošnjački narod. Nijedan snimak ne postoji da je pevao nacionalističke pesme. Iz Sadikovih usta se nije čula nikada nijedna nacionalistička pesma. Sve i da je pevao, pevaju i srbijanski pevači mnogo gore, pa je to vama “top”. Niko ih ne dira – glasila je jedna od poruka podrške koje je on podelio na storiju.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

-Živite u istoj zemlji sa ženom ratnog zločinca, ta vam žena peva, ona je vaša “srpska majka”. Je*em li vam srpsku majku Ražnatović. Ratni zločinci hodaju slobodno, žive najnormalnije, koji bi trebalo doživotno da budu iza rešetaka, a vi doživotno zabranjujete Sadiku da ulazi u Srbiju. Sram vas bilo. Sadik je kvalitetan momak, uspešan i biće velika zvezda – napisala je ista osoba u poruci upućenoj Sadiku.

Pevač je obrazložio i zbog čega je podelio ove komentare.

-Stojim iza svega. Ja svoje mišljenje ne menjam, pa ni o tome da je Pazar kao moj Sandžak. Ne znam šta tu nije jasno. Hvala svima koji me podržavaju sa svih strana, a takvih je mnogo, mnogo više nego onih koji se slažu sa sramotnom odlukom da ne mogu doživotno preko granice – rekao je Sadik za Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (4)

  1. Zasto si kvalitetna zvezdo dosao u zemlju ratnih zlocinaca !? Zasto si ljut,zvrzdo,zbog zabrane? Pevaj kuci,sada si poznat,mozes da pevas o klanju Srba bez problema u svom krsu,tamo,medvedima kakav si i sam. Trcao bi "majci srpskoj" kada bi te pozvala,takvi ste vi,bosanci.

    Odgovori

Ostavite komentar