Siromašna STUDENTKINJA zarađuje 127.000 evra tako što se slika gola, a sad joj prete SILOVANJEM (FOTO)

Ona i njen dečko su zajedno uplovili u ovaj biznis, ali su otkrili da im nije lako zbog osude okoline

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Kamila El ima samo 21 godinu i studira hemiju i biologiju na jednom Univerzitetu. Ona je, naime, jedva spajala kraj sa krajem na prvoj godini studija, a bilo je upitno i hoće li moći da plati školarinu za nastavak obrazovanja. Siromaštvo joj je stvaralo veliki stres i probleme, pa su ona i njen dečko došli na ideju kako jednostavno i brzo da dođu do velike svote novca.

Naime, ona je napravila nalog na stranici za odrasle i počela da objavljuje provokativne fotografije, ali i intimne snimke u kojima se nalazi sa svojim dečkom. Ovaj par sa Floride počeo je da se snima u studentskoj sobi i taj sadržaj objavili su na internetu, a danas mesečno zarađuju oko 109.000 funti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za medije su otkrili da put do bogatstva nije bio jednostavan, ne zbog opisa posla već zbog osuda, kritika, pa čak i pretnji smrću koje su dobijali od okoline.

Muškarci su me proganjali, maltretirali, banke su mi pravile probleme i zatvarale račune, odbijali su nam i stambene zahteve… Sve zbog posla koji radimo – priča Kamila i dodaje da sve rade zajedno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Camila Elle (@camilaelle2)

– Ako on nije u sceni, onda je iza kamere. Bavi se marketingom i društvenim mrežama, dogovara saradnje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Camila Elle (@camilaelle2)

Najgora situacija koju je doživela je zlostavljanje i pretnje silovanjem od strane komšija. Uprkos tome, kaže kako ne žali zbog izbora karijere, baš naprotiv – srećni su što si mogu da priušte bezbrižno studiranje, ali i neke druge luksuzne stvari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Camila Elle (@camilaelle2)

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

  1. Super. Ajmo svi u prostituciju. Lep primer dajemo deci. Ako nam nešto zafali u životu, sve nam je dozvoljeno da do toga dođemo, makar se odrekli i poslednje trunke ljudskosti u sebi. Hoće li ostati ijedan normalan čovek na ovoj planeti ili će neki novi Noje ponovo morati da gradi barku. I stoka zna kad joj je dosta.

    Odgovori

Ostavite komentar