Beogradska policija pod vođstvom Milića uvek korak ispred kriminalaca: Stigla pohvala od ministra Vulina

Ministar na kolegijumu Policijske uprave za grad Beograd pohvalio rad policije u glavnom gradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić, ATAImages

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, koji su brzo reagovali i rasvetlili otmicu dvadesetpetogodišnjeg muškarca, pravi primer efikasnog rada i odlučnog delovanja srpske policije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ministar je na kolegijumu sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd naglasio da su rezultati ostvareni u prethodnom periodu kada je reč o borbi protiv kriminala značajni, ali i to da policija mora biti neprestano budna i oprezna, uvek korak ispred kriminalaca.

– U borbi sa organizovanim kriminalom ne može biti zaštićenih, a napadi kojima su izloženi najaktivniji u borbi su očekivani. Mediji u vlasništvu političara pokušaće da našu borbu ismeju, a rezultate umanje. Na nama je da se borimo – istakao je ministar Vulin.

Naglasio je da je zadatak policije da ulice glavnog grada budu bezbedne i sigurne, a građani svesni da je policija tu za njih, da brine o njima i da neće dozvoliti da se oni koji su se ogrešili o zakon, ma ko bili, slobodno šetaju.

Foto: MUP

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar