Detalji HORORA u Boru: Devojčica (13) rizikovala ŽIVOT da zaštiti brata, pa je isekli grlićem flaše

Prema saznanjima iz Policijske uprave u Boru, incident se dogodio još 17. avgusta u večernjim satima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Objektiv.rs/Danilo Krsa,Epa/ ANDREJ CUKIC

Prepirka i svađa dva četrnaestogodišnja Boranina u gradskom parku i bahato ponašanje jednog od njih, moglo je da košta života trinaestogodišnju devojčicu koja je stala između njih.

Naime, ova hrabra devojčica želeći da spreči tuču, stala je u odbranu svog brata i u tom trenutku zadobila teške telesne povrede polomljenim staklom grlića flaše, popularnog ,,čokanjčeta,, kojeg je u trenutku nasrtaja na njenog rođenog brata potegao drugi dečak star 14 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hrabra devojčica je posečena ispod jagodične kosti na licu, uhu i po butini , kažu zgranuti i preplašeni očevici kojih je tada bilo dosta u gradskom parku u Boru i koji su odmah o svemu obavestili policiju i Hitnu medicinsku pomoć.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama do kojih je Informer došao, do čarke je došlo zbog bahatosti jednog od tinejdžera, za kojeg se u Boru zna i govori među vršnjacima da zbog svog ponašanja nije omiljen u društvu i da ga deca izbegavaju.

Prema saznanjima iz Policijske uprave u Boru, incident se dogodio još 17. avgusta u večernjim satima. Odmah po prijavi događaja policija je izašla na lice mesta , urađen je uviđaj i ceo slučaj , kao i dalja istraga predata je u nadležnost Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

U Opštoj bolnici u Boru o nastalom slučaju sukoba tinejžera u kojem je trinaestogodišnja devojčica zadobila telesne povrede nisu želeli da govore.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Informer

Komentari (2)

Ostavite komentar