Govor mržnje prema Srbima doneo im je velike GUBITKE: OVI muzičari ostaće siromašniji za HILJADE evra!

Otkrivamo za koliko hiljada evra će ovi muzičari biti siromašniji na godišnjem nivou

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sadiku Hasanoviću, Džali Bratu i Bubi Koreliju, kao i Jadranki Barjaktarović, govor mržnje prema Srbima je doneo ne samo zabranu ulaska u našu zemlju nego će im i prilično istanjiti novčanike.

Otkrivamo vam za koliko hiljada evra će ovi muzičari biti siromašniji na godišnjem nivou, s obzirom na to da više ne nastupaju na teritoriji Srbije, gde su doskora mnogo zarađivali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

LAŽNA IZVINJENJA

Sadika Hasanovića narod je oštro osudio jer je pevao pesme protiv Srba, a nakon toga došao upravo u Srbiju kako bi se takmičio u „Zvezdama Granda” i postao poznat. Nedavno je folker i vraćen sa granice, te je naveo da mu je stigao papir na kom navodno piše da ima doživotnu zabranu ulaska u našu zemlju. Ovom zabranom gubi i mogućnost nastupa na teritoriji Srbije, a samim tim i mnogo novca. Na godišnjem nivou je imao u proseku 15 nastupa u srpskim gradovima, a budući da je visina njegovog honorara oko 1.000 evra, ovaj folker godišnje će zarađivati minimum 15.000 evra manje nego do sada.

Foto: YouTube/Printscreen

U DUGOVIMA

Jadranka Barjaktarović šokirala je sve kada je na jednoj proslavi pevala izmenjeni tekst pesme Mitra Mirića: „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”. Zbog tog nepromišljenog poteza znatno se smanjila potražnja za njenim nastupima, kao i honorar. Nekada je zarađivala 3.000 evra, a uz bakšiš bi zgrnula i mnogo više od toga, a nastupi su joj bili česti. Kasnije je nastupe naplaćivala oko 2.000, a od kada joj je zabranjen ulazak, na gubitku je čitavih 40.000 evra.

Čini se da Jadranka nije nepoželjna samo u Srbiji, s obzirom na to da je pre samo nekoliko dana trebalo da nastupi u Mostaru, ali su je vratili sa granice i zabranili joj ulaz u Bosnu. Crnogorska pevačica postala je veoma tražena u rodnoj državi nakon što je 2014. snimila pesmu „Biser Crne Gore” i postala jedna od omiljenih pevačica predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. U medijima se pisalo da je pevačica upala u ozbiljne dugove. Naime, ona je navodno pozajmila 50.000 evra od kriminalaca kako bi kupila stan u vrednosti od 150.000 evra u Podgorici. Sada, budući da nema nastupe, ima poteškoća da novac vrati.

Podsetimo, Jadranka je svoju karijeru počela u Srbiji, takmičenjem u „Zvezdama Granda”, gde je stekla popularnost, a nakon toga godinama nastupala pred srpskom publikom.

NAJVEĆI GUBITAK

Ipak, najveći gubitak imaju Džala Brat i Buba Koreli. Zbog svoje izuzetne popularnosti, ovaj dvojac po nastupu zaradi oko 15.000 evra. Reperi nisu često nastupali u Srbiji, ali ipak su sigurno deset puta godišnje punili klubove u srpskim gradovima. To znači da će Džala i Buba na godišnjem nivou biti siromašniji za najmanje 150.000 evra, s obzirom na to da su povremeno imali i koncerte od kojih su zarađivali i duplo više nego inače.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Piše: Ekipa Objektiva

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar