“Novi Pazar NIJE Srbija!” SKANDALOZNA izjava Sadika Hasanovića nakon zabranjenog ulaska u našu zemlju

Bezobrazluku nema kraja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen, ELVIS BARUKCIC/AFP/Profimedia

Finalista “Zvezda Granda” Sadik Hasanović iz Srebrenika nastavlja da provocira Srbe, pa bi sada da nam otcepi i deo teritorije.

Nakon što mu je 2. avgusta zabranjeno da uđe u Srbiju, pevač kaže da nije ni pokušavao da dođe u našu zemlju već u svoj Novi Pazar, piše “Informer“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak. Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom, ali da bih došao do Novog Pazara, a ne u Srbiju. Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak. Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati – rekao je Sadik za Informer i dodao:

– Ja sam to što jesam i ne stidim se toga. Ne kapiram zbog čega bi trebalo da mi bude žao? Pa šta ako sam pevao o Naseru Oriću? Imam pravo da slavim Orića. U pesmi “Oj, Nasere, srebrenički sine” nema ništa uvredljivo – istakao je pevač.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Informer

Komentari (21)

  1. Novi Pazar nepismeni klincu koji nemaš ni jedan kvalitet pa pokušavaš da privučeš pažnju na bezličnost koja te karakteriše. Šuplje stvari zveče.Idi tamo gde gubitnici idu.Ne zagađuj okolinu.

    Odgovori
  2. Šta bi na ovo rekla keruša (kareluša). "Pa ti bre čoveče trgaš" kad pevaš. Sramota da je uopšte imao priliku da nastupa u Srbiji prije nego se ne proveri ko je i šta je.

    Odgovori

Ostavite komentar