Nova devojka je kopija njegove bivše ŽENE: Glumac uživa u ljubavi, a o njegovom IZGLEDU svi pričaju

Slavni glumac danas izgleda potpuno drugačije i daleko je od seks-simbola

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Australijski glumac Rasel Krou (57) očarao je svetsku javnost, a posebno dame, ulogom u filmu “Gladoijator” za koji je 2001. nagrađen Oskarom.

I dok su žene u to vreme ludele za njegovim mišićavim telom, slavni glumac danas izgleda potpuno drugačije i daleko je od seks-simbola.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Krou je, naime, snimljen na teniskom terenu sa 26 godina mlađom devojkom, agentkinjom za nekretnine Britni Teroitu.

Par je odigrao meč na jednom od njihovih omiljenih zajedničkih mesta, a paparaci su uhvatili i momenat kada je slavni glumac napravio kratku pauzu, a potom i kada je sa svojom mladom izabranicom razmenjivao nežnosti.

Ipak, ono što su mnogi zapazili jeste momenat kada se glumac presvlačio i kada je do izražaja došao njegov stomak. Iako je u proteklom periodu zahvaljujući dijetama uspeo da izgubi nekoliko kilograma, njegov izgled i dalje je daleko od onoga na šta smo navikli. Strani mediji jedno vreme pisali su čak i da je Rasela bilo sramota da izađe iz kuće, a razglog je bio upravo njegov izgled.

– Želi da se pokaže svetu tek kada mu telo bude izgledalo malo bolje. Bilo ga je sramota zbog tih njegovih fotografija sa stomakom. Voli da jede, posebno odreske i brzu hranu. Teško mu je da se prebaci u zdraviji način života – rekli su neimenovani izvori prošle godine za “Page Six”.

Inače, poslednjih godinu dana se spekulisalo o vezi Rasela i Britni, koji su se zajedno pojavili u filmu “Broken City” 2013. a romansu su potvrdili u novembru prošle godine.

Javnost često komentariše kako je glumčeva mlada devojka kopija njegove bivše supruge Danijele Spenser od koje se razveo 2018. nakon 15 godina braka.

Bivši par ima sinove Tenisona i Čarlsa, a Rasel je bio taj koji je teško prihvatio razvod od Danijele.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar