Mirjana Karanović se nije udavala, ali je osvojio DVADESET godina mlađi GLUMAC: Evo o kome je reč (FOTO)

Iako je svoj privatni život skrivala od tuđih pogleda, u javnosti su se pojavili navodi o njenoj romansi sa bosanskim kolegom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ Antonio Ahel

Jedna od najpopularnijih i najcenjenijih glumica današnjice, Mirjana Karanović, nikada nije izgovorila “sudbonosno da”, a često se polemisalo ko je osvojio njeno srce.

Naime, Mirjana nikada nije stupala u brak, a generalno se i o njenom ljubavnom životu znalo vrlo malo. Međutim, jednom prilikom su se u javnosti pojavila “šuškanja” da je čuvena glumica u ljubavnoj romansi sa svojim kolegom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u pitanju je dvadest godina mlađi glumac, Ermin Bravo, kog je upoznala u Sarajevu, dok su radili na predstavi „Noževi u kokošima“, u kojoj su glumili strastvene ljubavnike. Priroda predstave i način na koji su je oni igrali, tvrde upućeni, neminovno su doprineli pojavi varnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

– Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala – rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

Ipak, ljubav je planula nešto kasnije, kada su se ponovo zajedno našli na sceni, u komadu „Helverova noć“, koja je premijerno izvedena 2004. godine, sa kojom su kasnije gostovali širom sveta.
Romansa nije opstala, ali su Mira i Ermin ostali odlični prijatelji. Nastavili su da sarađuju. Njihova zajednička predstava uskoro će proslaviti punoletstvo, a o tajni njene dugovečnosti uvažena umetnica kaže:

– I Ermin i ja, bez obzira na to što starimo, i dalje igramo te likove jer oni nisu ograničeni godinama. Ima nekih predstava koje više ne mogu da igram jer su predodređene za mlađe glumice. Ovde je drugačije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

S druge strane, Ermin Bravo, koga u domovini zovu „dragulj BiH glumišta“ rekao je da njih dvoje vole da rade zajedno i da traže način da se to ponovo desi, kao i da je to partnerstvo koje je doživotno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar