Smejao se do POSLEDNJEG momenta: Komičar se snimao za TikTok dok su ga talibani vodili u SMRT (VIDEO)

Zvan je iza sebe ostavio ženu i ćerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Na viralnom video snimku snimljenom krajem jula Nazar Mohammad, poznatiji kao Khasha Zvan, može se videti u zadnjem delu automobila sa pobunjenicima koji se nalaze sa obe njegove strane, od kojih je jedan mahao puškom.

Prema pisanju medija, Zvana su talibani ubili krajem jula u Kandaharu nakon što je taj grad pao pod vođstvo džihadista. On je bio poznat po zabavljanju talibanima kroz pesmu i ples, uključujući i neke koje su postavljene na njegov TikTok nalog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U video zapisu svojih poslednjih trenutaka, Mohammad nastavlja da se šali o grupi nakon što je zarobljen, zbog čega je talibanski borac sa njegove desne strane počeo da ga šamara po licu.

Nakon toga su ga ubili. Prema izveštajima, na fotografijama se vidi kako je stajao naslonjen na drvo, a potom ležao na zemlji sa prerezanim grlom.

Talibani su prvo negirali umešanost u smrt TikTok zvezde pre nego što su priznali odgovornost i potvrdili da su dva čoveka u automobilu talibani.

Grupa je saopštila da su osumnjičeni uhapšeni i da će im se suditi na talibanskom sudu.

Nazar je ranije radio za avganistansku nacionalnu policiju, što ga je činilo metom za osvetu i bio je poznat po grubim šalama i smešnim pesmama.

Redovno bi se rugao temama koje su predložili njegovi sledbenici, pri čemu talibani nisu bili izuzetak.

Zvan je iza sebe ostavio ženu i ćerke.

BONUS VIDEO:



Izvor: DailyMail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar