Vučurović o PROTESTU na Cetinju: Na poruke mržnje odgovorićemo porukama MIRA i ljubavi

Mali broj okupljenih govori da su građani potpuno ignorisali ovo okupljanje montenegrinskih fanatika, istakao je on

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: skupstina.me

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović prokomentarisao je protest crnogorskih ekstremista koji je održan u nedelju na Cetinju, a povodom najavljenog ustoličenja mitropolita Joanikija.

Iako danima najavljivan, protest je bio potpuni krah antipravoslavnog i ekstremističkog dela Crne Gore, ocenjuje Vučurović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mali broj okupljenih govori da su građani potpuno ignorisali ovo okupljanje montenegrinskih fanatika i poslali još jednom jasnu poruku – da se politika koja je poražena 30. avgusta, a u čijim je temeljima ideologija ustaše Sekule Drljevića, više nikada neće povratiti i da ide u zaborav. Toga dana je Crna Gora Petrovića i Nemanjića počela siguran povratak svojoj tradiciji koja je bila ugrožena od antisrpskog i anticrnogorskog režima Mila Đukanovića – rekao je i dodao:

– Na kraju, po običaju, na ovom skupu su se čule isključivo poruke mržnje, šovinizma i antisrpstva. Nadamo se da će ovi ljudi shvatiti da se ne može udarati na tradicionalnu Crnu Goru i da će se urazumiti i vratiti onome što su bili naši preci. Na poruke mržnje odgovorićemo porukama mira i ljubavi, a naročito 5. septembra, kada na Cetinju bude ustoličen mitropolit Joanikije i kada Crna Gora bude počašćena prisustvom patrijarha našeg Porfirija – kaže Vučurović.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar