Divlji zapad u Zemunu: Upucan pred gostima nakon HAOSA, svi su znali da će ESKALIRATI nasilje (FOTO)

Petar Đ. je zadobio prostrelnu ranu noge, a zbog obilnog krvarenja prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic

Petar Đ. (25) povređen je u pucnjavi u kafani “Gonak” juče ujutru u Sinđelićevoj ulici na Gardošu u Zemunu.

Petar Đ. je zadobio prostrelnu ranu noge, a zbog obilnog krvarenja prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju. Na licu mesta su bili i pripadnici policije, ali osoba koja je u kafani pucala na momka još uvek se vodi kao nepoznata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema rečima ljudi koji žive u blizini ove kafane, ovo je prvi put da se dogodio incident, ali s druge strane, bilo je i pitanje vremena kada će se on dogoditi.

– Noćas je ovde bio haos. Muzika je treštala nenormalno. Nismo mogli da spavamo. Oko tri, pola četiri napolju se čula ogromna galama, svađa. Pogledao sam, bilo je mnogo mladih. U jednom trenutku se samo čulo kako neko uključuje automobil i daje nagli gas, kroz ovu našu uličicu sjurio je preko 70 kilometara na čas – navodi jedan od meštana Zemuna.

VLASNICA NEĆE DA PRIČA SA KOMŠIJAMA

Kako dalje dodaje, tek jutros je čuo šta se dogodilo, ali kaže, u tom lokalu se skupljaju raznorazni, a niko im ništa ne sme.

Foto: Vlada Sporcic

– Pogledajte, u celoj ulici imate nekoliko kafana. Ni sa kim nemamo problem kao sa njima, a oni se čak i ne vode kao kafana već prostor za iznajmljivanje za proslave, ali njih to ne sprečava da rade svako drugo veče i organizuju proslave koje traju do jutarnjih časova – navodi ovaj čovek.

Kako dodaje, ceo komšiluk je probao lepo da razgovara sa vlasnicom lokala, ali se ona oglušila o njihove molbe i odlučila da napusti dom, ali ne i da prestane s izdavanjem.

Foto: Vlada Sporcic

– Tu je živela žena sa ćerkom, ali je zbog stalnog vapaja komšiluka da prestanu sa tim svirkama do jutra odlučila da ode kod oca u Dobanovce. Svirke su se nastavile. Na kraju smo počeli da zovemo komunalnu, ali ni to nije urodilo plodom – ističe naš sagovornik.

STALNO JE PRIJAVLJUJU

Kako on dodaje, policija dođe, sve se stiša, pa za pola sata opet krene iznova.

– Jednom komšiji su razbili šoferšajbnu jer ih je stalno prijavljivao. Šta da vam dalje pričam kada su usred korone radili. Verujte, niko im ništa ne može, a oni nama samo probleme prave – navodi ovaj besni komšija iz Sinđelićeve ulice.

Foto: Vlada Sporcic

PUKLA CEV

Ekipa Objektiva juče je u lokalu pomenutog objekta zatekla dva muškarca koji su čistili haos od prethodne noći.

– Nismo ovlašćeni da pričamo bilo šta. Molim vas, udaljite se. Vidite da nam je pukla cev i da sada moramo da čistimo sve ovo – kratko su nam rekli.

Takođe, svi dostupni brojevi telefona ovog lokala su do okončanja ovog broja bili nedostupni ili se niko nije javljao.

Piše: Aleksa Momčilović

OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 23. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar