Lopovi OJADILI Srbina u Grčkoj: Obili mu kuću DVA puta za nedelju dana, kamere sve snimile (VIDEO)

Grčka je mnogo daleko od bezbedne zemlje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Sigurnosne kamere su dobar način da proverite šta se dešava u i oko vaše kuće kada niste tu, ali je pored njih ipak neophodan i dobar alarmni sistem.

Ovo je na teži način shvatio jedan Srbin koji, kako kaže, sticajem okolnosti ima više nekretnina u Grčkoj, ali da sada shvata kako je tamo “daleko od bezbednog”, kao i da ne bi kupovao sve te nekretnine da je to znao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kuća gde je nastao ovaj snimak nalazi se u popularnom letovalištu Halkidiki, gde se svake godine nađe i veliki broj naših ljudi. Međutim, kako je naveo ovaj Srbin, samo prošle nedelje u blizini njegovog doma obijeno je više od dvadeset kuća.

– Juče je bilo reči o obijanju automobila… E pa sad vidite šta su uradili od moje kuće prošlog utorka. Sve je uhvaćeno na kamerama i tačno se vide lopovi. Ovo se desilo na Halkidikiju. Policiji je prijavljeno, ali ima mnogo inercije – napisao je čovek i dodao da Grčka nije samo mesto za leto i odmor.

– Grčka je nažalost i ovo. Sticajem okolnosti imam mnogo nekretnina u Grčkoj, ali da se sada pitam da li bih kupio ovde nešto. Ne bih ni za živu glavu. Grčka je mnogo daleko od bezbedne zemlje – napominje on.

– Što je najgore, lopovi ulaze i kad ste kod kuće. Meni je ovo dvaput za nedelju dana. Uživajte, a vi potencijalni kupci bogme razmislite – upozorio je čovek koji je vidno potresen dešavanjima u Grčkoj.

BONUS VIDEO:

Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar