Njen POGLED slutio je na najgore: Poslednji snimak Ksenije i Filipa krije jezivu istinu (VIDEO)

Potresna priča o tragičnom kraju Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode i deceniju kasnije intrigira javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Tragedija koja se dogodila 16. marta 2010. godine tema je koja i dalje, jedanaest godina kasnije, potresa domaću javnost.

Vest da je Filip Kapisoda usmrtio svoju devojku, popularnu pevačicu Kseniju Pajčin, a potom i sebi oduzeo život, tada je odjeknula domaćim medijima i ostavila sve u neverici. Motiv ovog nesrećnog događaja nikada nije otkriven, a detalji njihovog turbulentnog odnosa bili su česta tema domaćih medija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljubav Ksenije i deset godina mlađeg manekena desila se na prvi pogled u julu 2008. godine u Crnoj Gori, nakon čega su započeli vezu.

– Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam – pričala je Ksenija na početku njihove ljubavi.

Ipak, nedugo nakon toga krenule su i prve trzavice. Često se pisalo o Filipovoj ljubomori, a kako su komšije naizgled srećnog i zaljubljenog para tvrdile, njihov odnos iza zatvorenih vrata bio je potpuno drugačiji.

Foto: Printscreen/TV Pink

– Dešavalo se da se posvađaju, sve dreči, a oni posle nekoliko minuta izađu iz zgrade zagrljeni i šetaju njenog psa – rekla je tada jedna od komšinica, dodajući da uprkos tome, ništa nije ukazivalo na tako tragičan kraj ljubavi.

Ipak, oni koji su poznavali pevačicu, mogli su da uoče promene u njenom raspoloženju, a neki su čak i u njenim televizijskim gostovanjima primećivali nervozu i strah.

Naime, poslednje Ksenijino televizijsko gostovanje bilo je u emisiji “Ništa za sakriti” na televiziji Pink, kada joj je Filip priredio romantično iznenađenje. Ipak, neki su tada u njenom pogledu i izrazu lica primetili upravo strah, umesto onoga što se očekuje nakon prijatnog iznenađenja – emociju sreće.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar