Sneža i Milan Borjan postali investitori: Spremili su pravo bogatstvo za jednu nekretninu u Srbiji (FOTO)

Otkako je uplovio u brak sa suprugom Snežanom karijera mu je krenula uzlaznom putanjom, ali mu je i zarada vrtoglavo skočila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Milan i Snežana Borjan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Snežana Borjan, supruga kapitena Crvene zvezde, Milana Borjana obavestila je javost da će poznati par biti investitori jednog luksuznog zdanja.

Nije tajna da sportisti svoj novac najčešće ulažu u nekretnine! Izuzetak nije ni Borjan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkako je uplovio u brak sa suprugom Snežanom karijera mu je krenula uzlaznom putanjom, ali mu je i zarada vrtoglavo skočila.

Snežana je i pre veze sa Milanom imala nekretnine na Zlatiboru, a zajedno su krenuli da prave pravu malu imperiju!

Foto: Instagram

Lepa Sneža, ili kako je mnogi, pa i ona sama sebe nazivaju – “gospođetina”, je sada odlučila da se javno pohvali novom investicijom, pa je tako objavila fotografiju sa budućeg gradilišta, gde se vidi jedna stara vila, koja će očigledno biti pretvorena u nešto više!

Kao investitori se navode Milan i Snežana Borjan, odgovorni projektant je firma iz Požege, a očekuje se da završetak radova bude do šestog maja 2022. godine.

Nema sumnje da Borajnima baš lepo ide, a kako i ne bi kada kapiten Crvene zvezde zarađuje ogroman novac u srpskom šampionu! Obzirom na to koliko je doneo klubu, mnogi bi rekli – zasluženo!

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar