Previše pričanja, nedovoljno slušanja: Pet LOŠIH navika na prvom sastanku koje muškarci NEĆE tolerisati

Vodite računa i o tome da se pojavite na vreme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Kada prvi put izlazimo sa nekim, obično želimo da ostavimo što bolji utisak na tu osobu.

Međutim, određene navike koje imamo mogu nas sprečiti u postizanju tog cilja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žene i muškarci se različito ponašaju na prvom sastanku, a različite stvari ih muče i kad je u pitanju ponašanje osobe sa kojom su izašli. Žene su analitčnije (ali i kritične) kad su u pitanju izbor odeće, maniri, izbor predjela i slično.

To se dešava jer su žene emocionalnije pa im je veoma bitan prvi utisak koji će njihov potencijalni partner ostaviti. S druge strane, muškarci su manje skloni analiziranju i vrlo verovatno na detalje neće obraćati posebnu pažnju.

Ipak, postoje neke stvari koje muškarci svakako neće tolerisati, a ovo su neke od njih.

Kašnjenje

Momci shvataju da žene često kasne jer im je potrebno više vremena da se doteraju. Svakako, svaki muškarac želi da izađe sa ženom koja vodi računa o sebi i koja lepo izgled. Ipak, u kašnjenju nemojte preterivati. Više od 15 minuta nijedan muškarac neće tolerisati.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

Grubost

Imajte na umu da ste vi dama i da pred muškarcem treba da pokažete prefinjenost. Ako izađete sa njim na večeru, a prema konobaru se ponašate grubo i izdajete mu naređenja – budite sigurni da vas on više neće zvati. On će se pitati kako bi izgledao život sa takvom vrstom ličnosti, zbog čega će najverovatnije prestati da se viđa sa vama.

Previše pričanja, nedovoljno slušanja

U određenim trenucima tokom razgovora, ponekad je potrebno da zastanete i da procenite situaciju. Morate biti svesni toga da muškarca neće preterano zanimati teme iz vaše prošlosti, pa shodno tome, na prvom sastanku pažljivo birajte o čemu ćete razgovarati. Pobrinite se o tome da razgovarate, a ne da vodite monolog.

Slanje tekstualnih poruka

Osim ako nije u pitanju nešto hitno, savet je da tokom prvog sastanka odložite svoj telefon.

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Sasvim je prihvatljivo da se izvinite na minut kako biste proverili svoje poruke, ali nemojte sebi dozvoliti da se dopisujete sa nekim dok ste na prvom sastanku. To je jednostavno nepristojno i bezobzirno.

Igranje “igrica”

Ponekad devojke strateški igraju od velike zainteresovanosti do krajnje hladoće, što može odbiti vašeg potencijalnog partnera. Postoji velika razlika između vođenja ljubavi već na prvom sastanku i jednostavne otvorenosti i druženja. Ako ste već vodili ljubav na prvom sastanku, koja je svrha vraćanja deset koraka unazad, kako biste ga zaintrigirali?

Na sastanku nije samo njegov posao da ostavi dobar utisak, već i vaš. Pokažite mu malo interesovanja, ljubaznosti i poštovanja, odnosno, isto ono što biste vi želeli da on vama pokaže.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar