Mirko i Bojana se SELE iz Surčina: Svega im je dosta, a evo i GDE će živetii ko im poklanja kuću!

Novopečeni roditelji traže novo mesto za život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Vladimir Milovanović

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova partnerka Bojana Rodić nedavno su dobili sina kome su dali ime Zoran.

Njih dvoje su unazad mesecima uređivali gornji sprat u Surčinu u porodičnoj kući kako bi sve bilo spremno za bebin dolazak, međutim zbog mimoilaženja i sve češćih razmirica sa Gocom planiraju da se presele i to na imanje koje im kupuju Rodići.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada je Bojana saznala da je u drugom stanju, Mirko je oduševljeno odmah krenuo sa pripremom sobe za bebu, uredili su ceo gornji sprat na kome je trebalo oni da žive, dok je Goca ostala na prvom spratu. Svi su bili uzbuđeni zbog bebinog dolaska i planirali su da tu osnuju svoju oazu mira, jer u dvorišu imaju i svoj bazen. Međutim, na dan rođenja malog Šijana došlo je do razmirica između Goce i Mirka oko slavlja. On je želeo odmah da počne sa proslavom, a pevačica mu to nije dozvolila jer je želela prvo da sačeka da srede ambijent i da sačekaju goste – priča izvor za Blic, pa nastavlja:

– Sve to je ubrzo odjeknulo u medijima što je i Bojanu uznemirilo, pa je predložila Mirku da je najbolje da se, kada izgrade kuću koju joj poklanjaju njeni roditelji, da se presele i oni u Titel jer je to jedini način da izbegnu takve skandale i svađe. Mirko o tome već neko vreme razmišlja, iako mu je teško da ostavi majku na tolikom imanju. Ipak, čini se da će prelomiti jer shvata da je tako za njih najbolje – završava izvor.

foto: Vladimir Milovanović

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar