Britanska zvezda kupuje DVE vile u Londonu: Adel kešira 13 MILIONA za nekretnine u Engleskoj

Pametno troši svje bogatstvo?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube MEAWW

Svetski poznata pevačica Adel rešila je da izdvoji 13 miliona evra za dve kuće u Londonu koje planira da kupi.

Britanska pevačica istakla se zahvaljujući svom vanserijskom talentu, a njen prodorni glas unovčila je za 170 miliona dolara, koliko se

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj veliki novac pevačica je rešila da upotrebi da bi sebi obezbedila budućnost te je čak 13 miliona uložila u kupovinu dve vile u delu Kesingtona koji tek počinje da se razvija. Osim što je za ta dva placa izdvojila 13 miliona Adel je rešila da sruši dve postojeće kuće, te da sagradi novu, a to zadovoljstvo će je koštati čak 2 ipo miliona evra.

– Ova kuća je pravo mesto za najveću zvezdu na svetu. Sav novac će biti potrošen – rekao je izvor za “The Mirror”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)


Izvor tom izjavom nije preterao, s obzirom da Adel planira da ta vila bude čak 4 sprata visoka, sa tri apartmasnke spavaće sobe i vrlo skupom igraonicom za njenog osmogodišnjeg sina Anđela, kog je dobila iz braka sa Sajmonom Koneckijem. Ceo prvi sprat kuće biće odvojen za nju, a planira da spavaća soba za nju i njenog dečka bude veličine od čak 100 metara kvadratnih, što je skoro duplo veće od prosečnog stana u Londonu. Još jedna pogodnost koju će imati Adel i njen dečko Rik Paul jesu odvojena kupatila za nju i njega, te nikad neće morati da čekaju jedno drugo.

Tu potrošnja novca ne prestaje, već Adel je osmislila i izgradnju garaže u podrumu ove vile gde će moći da smesti sve svoje ljubimce, a u samom dvorištu imaće i baštu kao i dovoljno mesto za roštiljanje sa prijateljima i porodicom. Očekuje se da će izgradnja novog doma pevačice otpočeti odmah.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar