Danas je PAKLENA nedelja: Temperatura do 39 stepeni, sutra još toplije – evo kada se očekuje OSVEŽENJE

Minimalna temperatura od 14 do 23, a maksimalna od 35 do 39 stepeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Danas sunčano vreme i još veća vrućina u odnosu na subotu.

Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 14 u Požegi do 23 u Beogradu, a maksimalna od 35 u Dimitrovgradu do 39 u Prijepolju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Beograd:

U nedelju sunčano i vrlo toplo. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 23, na obodu grada 20, a maksimalna do 37.

Niš:

U nedelju sunčano i vrućina tokom dana. Vetar slab promenljiv ili severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 18, a maksimalna do 37.

Užički region:

U nedelju sunčano vreme uz vrućinu i slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 14 do 18, a maksimalna od 37 do 38, na Zlatiboru i Tari do 33.

Vojvodina:

U nedelju sunčano vreme i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni i južni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18 do 20, a maksimalna od 36 do 38.

Novi Sad:

U nedelju sunčano i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20, a maksimalna do 38.

Subotica:

U nedelju sunčano i još veća vrućina nego u subotu. Vetar slab jugoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19, a maksimalna oko 36.

Vreme narednih dana:

U ponedeljak sunčano vreme uz veliku vrućinu tokom dana. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16 do 24, a maksimalna od 36 do 40. Upozorenje: Povećana je opasnost od požara.

U utorak popodne su mogući lokalni pljuskovi na zapadu i severu Srbije uz osveženje koje će se najpre osetiti na severu Vojvodine. Na jugu Srbije će ostati vrlo toplo.

Od srede se očekuje postepen pad temperature u svim krajevima i prijatnije vreme uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Na severu Srbije će dnevna temperatura opasti na ispod 30, dok će se na jugu Srbije zadžati iznad 30 još u sredu ili moguće u četvrtak.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar