“Halo, 193, gori vam kolega”: Srpski vatrogasac izazvao OPŠTU POMETNJU na društvenim mrežama (FOTO)

Vatrogasac je postavio svoju fotografiju na Tviter i od tog trenutka kreće lavina komentara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

U bloku 70 na Novom Beogradu je u gašenju požara u kineskom tržnom centru učestvovalo 127 vatrogasaca. Skoro 13 sati je trajala mukotrpna borba sa vatrenom stihijom ovih heroja. Ali, iz ove užasavajuće priče “rodilo” se nešto vedrije – jedan od heroja vatrogasaca postao je prava internet senzacija.

Naime, požar je buknuo u četvrtak oko 20 sati i vrlo brzo se proširio. Spasilačko-vatrogasna brigada je odradila odličan posao i ugasila, kako kažu, najveći požar u Beogradu u poslednjih 30 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliko su vatrogasci imali ozbiljan i težak zadatak, svedoče njihove fotografije na kojima se vide poslednji atomi njihove snage u borbi sa vatrenom stihijom. Nakon što je požar konačno stavljen pod kontrolu, neki su popadali na beton, dok su se drugi rashlađivali vodom.

Tada je nastala fotografija jednog od vatrogasaca, koju su svi zapazili. Nakon što se 13 sati rame uz rame sa svojim kolegama borio sa ovim užasnim požarom, on je postavio svoju fotografiju na Tviter i od tog trenutka kreće lavina komentara, što zbog njegove hrabrost i i odvažnosti, što zbog atraktivnosti i dobrog izgleda.

– Halo, 193, gori vam kolega – samo je jedna od poruka na slici ovog vatrogasca.

13 sati borbe sa vatrenom stihijom!

– Znamo da nije vreme ni mesto, ali pogledajte koliko dobro izgleda, seks bomba gasi požar – samo su neki od komentara na slici koju je postavio vatrogasac.

Sudeći po ostatku profila ovog vatrogasca, očigledno je posvećen poslu i održava formu zbog ovakvih intervencija. Trči maraton, tribalion (offroad trka na usponu sa preprekama), trenira crossfit…

Podsetimo, prema prvim informacijama, vatra je buknula u kuhinji kineskog restorana „326“, a pretpostavlja se da je do požara došlo došlo zbog neispravne plinske boce. U požaru, na svu sreću, nije niko poginuo, ali pričinjena je ogromna materijalna šteta. Nakon 12 sati borbe vatrogasci su uspeli da stave požar pod kontrolu s tim što će, kako kažu, takozvano dogašavanje trajati još najviše dva dana. Jedan od čak 127 vatrogasaca koliko je ukupno učestvovalo u gašenju vatrene stigije je zadobio povrede, ali, srećom, nije u životnoj opasnosti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar