Od ove pesme Ceca je ZARADILA 775.000 € za 4 sata: Možete li da pogodite o kom HITU je reč? (VIDEO)

Pevačicina popularna pesma koja je postigla neverovatan uspeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Folk zvezda Ceca Ražnatović pre tačno deset godina zaradila je od samo jedne pesme 775.000 evra, verovali ili ne, za samo četiri i po sata.

U pitanju je pesma “Šteta za mene”, koja je bila dugo najavljivana i potom postala veliki hit, a objavljena je u maju 2011. godine u saradnji sa Miligramom, kako prenosi “Mondo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovu pesmu su po ceni od 118 dinara tada skinula čak 774.334 fana i oboren je svaki rekord. Puštena je tačno u podne u prodaju na sajtu “Miligram mjuzika”, a tek mesec dana kasnije CD na kojem se nalazila i ta pesma pušten je u prodaju.

Pevačica je ovaj veliki uspeh proslavila uveče sa saradnicima, prijateljima i porodicom, a u naredna dva dana je dobila više od 1.000 pisama, plišane medvediće i cveće.

Ceca nije jedina na estradi kojoj je jedna pesma donela čitavo bogatstvo. Podsetićemo da je Ana Nikolić od pesme “Romale, romali” zaradila 300.000 evra, a uložila je 30 evra.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Znate, neko snimi nekoliko pesama i onda to eksploatiše sledećih trideset godina. To ne govori o njemu mnogo nego o onom ko tu nazovi muziku uzdiže na nivo himne, a to su sistem koji ubire porez i masa kojoj taj sistem to servira kao vrhunsku vrednost. Slušam sinoć u svojoj sobi u Soko banji, ne mogu a da ne primetim, cela se banja trese od ozvučenja i budjave muzike koja nikad neće biti ono što bi želela, čista, nevina, osećajna, jednostavna, uaaa

    Odgovori

Ostavite komentar