Otkrio da deca imaju retku KRVNU GRUPU, pa ih na izletu zaklao: U povratku ga je odao neverovatan detalj

Verovao je da će sin i ćerka kad porastu postati "neprijatelji čovečanstva"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/MatthewTaylorColeman

Amerikanac Metju Tejlor Koleman (40) iz Kalifornije uhvaćen je na granici sa Meksikom nakon što je ubio dvogodišnjeg sina, ali i sedmomesečnu ćerku.

Koleman je počinio monstruozan zločin pošto je mesecima pre toga bio pod uticajem teorija zavera Iluminata i sektaških grupa, za šta nije ni znala njegova supruga.

Kolemanu se slošilo kada je otkrio da su deca nasledila “čudan DNK” od supruge, kao i da imaju retku krvnu grupu koja se ranije u mnogim spisima teorija zavere dovodila u vezu sa đavolom, crnom magijom i “neprijateljima čovečanstva”.

Zbog toga je Koleman “shvatio” da mu je jedino rešenje da se što pre reši sopstvene dece pre nego što odrastu i postanu “čudovišta” koja će ubijati sve oko sebe. Nesrećnu decu poveo je sa sobom na izlet iz Santa Barbare ka Meksiku, u nameri da ih tamo ubije.

U gradiću Rozaritu, otac je deci pucao u glave. Potom je njihova tela zakopao kod obližnje šumice, a onda je krenuo nazad. Supruzi je već pripremio laž da su ga Meksikanci napali i kidnapovali im decu. Nadajući se da će to proći, došao je ponovo do granice gde je uhvaćen.

Metju je zbog indoktrinacije lokalne sekte u trenu ubio svoje dvoje dece, Foto: Instagram/matthewtaylorcoleman

Meksički graničari ne samo što su u kompjuteru otkrili da je u zemlju ušao sa dvoje dece, već su mu na kolima primetili tragove krvi.

Potom su kontaktirali američke kolege koje su im saopštile da je Metjuova žena prijavila njegov i nestanak žene. Nakon nekoliko minuta, Koleman je uhapšen. Za mrlje na kolima pravdao se činjenicom da je ubio divlju svinju dok je prelazila ulicu. Ni to mu nije prošlo jer su meksički forenzičari brzo došli do istine javivši kolegama u SAD da je krv od Metjuove dece.

Zabezeknuta supruga završila je tog dana u bolnici na sedativima, dok Koleman gotovo da i nije trepnuo.

Kako je bio čvrsto ubeđen da je učinio pravu stvar jer je ubio decu koja su u sebi imala krvnu grupu “neprijatelja čovečanstva”. Trenutno se nalazi na psihijatrijskom veštačenju u okviru pritvora u Kaliforniji.



Izvor: Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar