Đilasova televizija ispunjava želje Marinike Tepić: Srbi NEĆE moći da se zaštite od optužbi za genocid

Portal N1 objavio da je da će kompanije Tviter i Gugl sa svojih društvenih platformi uklanjati sadržaje u kojima se negira genocid u Srebrenici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mediji pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, preneli su na svojim portalima i televizijama vest koja ispunjava ranija zalaganja potpredsednice SSP Marinike Tepić, a to je da Srbija ne može da se zaštiti od optužbi da je počinjen genocid u Srebrenici.

Naime, N1 je juče preneo vest, kojom su se uključili u kampanju pritisaka na Srbiju da prizna nešto za šta nije odgovorna. Oni su preneli vest o tome kako će “Tviter i Gugl ukljanjati sadržaje koji negiraju genocid u Srebrenici”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscreen

Njihovo prenošenje ove vesti i nije začudilo mnoge, s obzirom da je svima u sećanju zalaganje Marinike Tepić, dok je bila poslanica u Skupštini Srbije 2016. godine, da je potpisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Rezoluciju kojom Srbija priznaje genocid u Srebrenici podneli su Skupštini Marinika Tepić, Nenad Čanak  i ostali sateliti koji već decenijama jašu na krilima ustaške, drugosrbijanske, antisrpske, građanerske i lažne elitističke politike.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Релевантна је исто колико и сви остали потписници срамне резолуције. Само ми нису јасни правосудни органи који не реагују на ширење лажи.

    Odgovori

Ostavite komentar