Velika BORBA sa požarima u Grčkoj: Naši vatrogasci ulažu nadljudske napore (FOTO)

Srpski vatrogasci-spasioci zajedno sa kolegama iz Grčke ulažu nadljudske napore kako bi sprečili širenje požara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, 37 pripadnika i 14 vozila, u saradnji sa Civilnom zaštitom Grčke, tokom današnjeg dana bili su angažovani na presecanju šumskog požara u dužini od pet kilometara u selu Avgari. Vatrogasci su se tokom noći borili sa vatrenom stihijom kako ne bi došlo do eskalacije požara, a akcija je nastavljena i tokom dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Srpski vatrogasci-spasioci zajedno sa kolegama iz Grčke ulažu nadljudske napore kako bi sprečili širenje požara. Vatrogasci-spasioci i pripadnici Helikopterske jedinice, nakon angažovanja u gašenju požara u Srbiji i Severnoj Makedoniji, po naređenju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića došli su na Eviju kako bi bratskom grčkom narodu pomogli da se izbori sa vatrenom stihijom.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Grčkoj preneo je rukovodstvu te zemlje najsrdačnije i najiskrenije pozdrave predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i izraze iskrene solidarnosti.

Foto: MUP


Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar