Ne voli da nosi istu odeću, pa nedeljno troši POLA MILIONA dinara na krpice: Evo šta potom uradi s njima

U vreme karantina potrošila je ogroman novac a da tu garderobu nikad nije ni nosila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/mikaelatesta

Australijska influenserka Mikaela Testa (21) iz Gold Kousta pohvalila se činjenicom da na krpice i obuću nedeljno troši oko pola miliona dinara, odnosno 5.000 dolara.

Mikaela je na TikToku otkrila da joj nedelja nije dobra, ako je kupovina slabijeg intenziteta, kao i da već tri godine nije u stanju da dva puta nosi iste krpice ili patike.

Dok razmaženo pokazuje najnovije patike Air Jordan 1 High OG Twists koje su je koštale oko 2.000 evra, Mikaela otkriva i da svu odeću i obuću drži neko vreme u garderoberu jer joj je “žao da je baca”. Potom je više ni ne zanima šta je sa tim krpicama ili odećom, jer kako kaže, familija “valjda” dolazi po nju i nosi je dalje.

Australijanka kaže da nije razmažena niti bahata, već jednostavno ima sasvim dovoljno para da može sebi da priušti šta želi. Pritom naglas konstatuje i da je “čistunica” po prirodi, te da bi se osećala “prljavo” da na sebi ponovo ima stvar koju je već nosila.

@mikaelatesta♬ original sound – Mikaela Testa

TikTokeri su redom konstatovali da bi Mikaelu neko morao da iz okruženja spusti na zemlju, mada ne bi bilo loše i da joj neko skrene pažnju da postoje i veš mašine.

“Bilo bi lepo da budeš čovek, pa za početak prihvatiš istinu da si bahata i razmažena. Potom i da budeš još veći čovek, te da lično poklanjaš sve to što imaš i na šta bacaš pare”, “Svi znamo da si prebogata, ali ne znam znaš li ti koliko si puna kompleksa i jadna ako sve to moraš da pokazuješ svetu?”, bili su neki od komentara.

Za kraj, Mikaela je otkrila i koliko je novca potrošila u 2020. godini kada je bila epidemija i kada NIJE mogla da se kreće i izlazi.

– Oko milion i po dolara sam potrošila a da nigde te krpice i patike nisam ni prošetala. Nema veze – kaže ova samozvana influenserka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar