Nakon skandala Biković provodi vreme sa NJOM: Glumac FOTOGRAFIJOM zaintrigirao fanove, svi se pitaju ISTO

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Glumac Miloš Biković je prethodnih dana bio na “udaru” bivših devojaka koje nisu imale lepe reči za svog nekadašnjeg partnera.

Naime, ruska plesačica Arina Vološina i srpska manekenka Barbara Tatalović ispričale su detalje veze sa Bikovićem i tom prilikom iznele niz tvrdnji o poznatom glumcu. Arina je navela da se on ponašao “veoma grubo” dok su bili zajedno, dok je Tatalovićeva tu priču potvrdila i dodala da je doživela “niz gnusnih stvari” tokom veze sa Bikovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumac se nakon nekoliko dana oglasio na društvenim mrežama i napisao da postoji razlog zašto su one bivše devojke i dodao da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča.

Priča o navodnim iskustvima njegovih bivših partnerki se danima provlačila kroz medije, a glumac je sada pokazao da je uveliko prevazišao pomenuti skandal.

On je na Instgramu objavio fotografiju sa misterioznom damom, čiji identitet nije želeo da otkrije, ali je jasno da se zajedno provode šetajući ulicama jednog primorskog grada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

Nakon ove fotografije svi se pitaju samo jedno – da li je ova dama nova izabranica šarmantnog glumca?

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar