Dan D za Crvenu zvezdu: Od 19 časova počinje utakmica dosadašnje sezone – neka padne Šerif!

- Verujem u momke, dobro smo radili, znamo šta radimo i kako spremamo mečeve, kako nastupamo, na koji način oni imaju svoj kvalitet - istakao je trener crveno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Crvena Zvezda - Kairat UEFA UECL Europa Conference League 28.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 sati u gostima igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv moldavskog Šerifa.

Prvi duel dva tima u Beogradu završen je rezultatom 1:1, a trener Dejan Stanković očekuje od svojih igrača da odigraju jednu “momačku utakmicu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Očekujem drugačiju utakmicu, drugačijih prvih pola sata sa naše strane. Mislim da smo dosta toga ostavili njima u prvih pola sata meča, posle primljenog gola je sve bilo dobro, onako kako je trebalo da izgledamo na početku. Igrali smo prošle godine mečeve in aut i to u gostima. Znate kakva je bila situacija prošle godine tri utakmice – tri u gostima, odluka je morala da padne u 90 minuta – rekao je Stanković.

– Verujem u momke, dobro smo radili, znamo šta radimo i kako spremamo mečeve, kako nastupamo, na koji način oni imaju svoj kvalitet – istakao je trener crveno-belih.

– Govorio sam da su to momci dosta brzi, talentovani, sa individualnim kvalitetom, jednostavno ako im to “razbiješ” imaš veće šanse da prođe. Očekujemo jednu momačku utakmicu od strane ovih momaka – poručio je Stanković.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar