Lepa Lukić otkrila pravi uzrok SMRTI kolege: “Nije tačno da je Novica preminuo od KORONE”

Harmonikaš i muzičar Novica Negovanović preminuo je u 76. godini, a ovim povodom oglasila se njegova prijateljica i koleginica Lepa Lukić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube, E-stock

Legenda narodne muzike Lepa Lukić neutešna je zbog smrti kolege s kojim je sarađivala decenijama.

– Prijateljica mi je javila tužne vesti, čula je na televiziji. Ja sam onda zvala Snežanu Đurišić, koja mi je to potvrdila, njoj je Sofra javio. Jako sam tužna, Novicu poznajem još otkad nisam bila Lepa Lukić, išli smo na audicije zajedno. Uvek smo osvajali prva mesta, on kao harmonikaš, a ja kao pevačica – rekla je Lepa za Kurir, a potom otkrila pravi uzrok Negovanovićeve smrti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako kaže, Novica nije preminuo od korone:

– Dugo je živeo u Čikagu, i ja sam boravila tad kod njega u kući. Skoro smo bili gosti u jednoj emisiji, on, Era Ojdanić, Milanče Radosavljević i ja, tad nije imao koronu sigurno. Nije tačno da je preminuo od korone, već od izliva krvi na mozak, ali morali su da ga prime u kovid bolnicu, takva je procedura – otkrila je Lepa i dodala da je šokirana vešću o smrti svog prijatelja.

– Po mnogo čemu ću ga pamtiti. Još sam u šoku, ne mogu da verujem da ga više nema. Jutros sam ga zvala na mobilni, ali on je još kod njega u bolnici sigurno. Nemam kontakt s njegovom suprugom, pa joj evo ovako, preko novina, izjavljujem saučešće – završila je pevačica.

Novica Negovanović je komponovao muziku za OVU poznatu pesmu: Ni njemu ni Šabanu nisu DALI da je snime

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar