Sramna izjava Tumbakovića: “Žao mi je što sam bio selektor Srbije, Crna Gora mi je dala sve”

Nekoliko meseci po odlasku iz Podgorice postao je selektor Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: fss.rs

Nekadašnji trener Partizana, a potom i selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković dao je jedan interesantan intervju za Arenu sport, gde se dotakao i vremena kada je sa klupe predvodio Orlove.

– Ostaje žal, ali za Crnom Gorom. Ako ćemo da budemo realni, veliki žal ostaje za njom. Ona mi je dala šansu da se ostvarim i kao selektor, uživao sam u radu tamo i na kraju smo imali jednu ozbiljnu priču, način igre, selekcija igrača, viziju… I onda dođe utakmica koja nema veze sa sportom i ona opredeli sve. Pravio sam greške u životu i ovog puta sam mislio da je ta odluka prava i da treba da se ispoštuje iz patriotskih razloga. To ljudi tamo nisu prepoznali i tako smo završili sjajnu saradnju – rekao je Tumbaković za Arenasport.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nekoliko meseci po odlasku iz Podgorice postao je selektor Srbije.

– Zalutao sam u selekciju Srbije. To je sigurno jedan ideal i kraj neke priče, ako to imaš u CV-ju, ti si onda ostvaren. Žao mi je što sam otišao iz Crne Gore i žao mi je što sam bio selektor Srbije. U Crnoj Gori smo napravili dobru priču i dugoročne planove i sve se srušilo. A onda dođem u grad u kojem sam rođen i jednostavno nemam utisak da je atmosfera onakva kakvu sam očekivao – istakao je Tumbaković i dodao:

– Utakmica protiv Turske odigrana maestralno, Norveška maestralno, Mađarska isto… Igrači koji su tek ubačeni i igrači koji su zaboravljeni su postali afirmisani. Onda ne napraviš rezultat i gotovo. Ako je to razlog da selektor treba da ode – pa neka ide, al onda tapkamo u mestu. Ja sam bio nov tamo, zalutao sam jednostavno i odluka je bila jako loša – zaključio je Tumbaković.

Još jedna transfer bomba iz Premijer lige: Prihvaćena ponuda Čelsija od 115 miliona – čeka se potpis!Izvor: Objektiv.rs, Arena sport

Komentari (3)

  1. Марш гњидо похлепна. Овако изгледа незахвалник, свуда и у свакој фели. Поздрав Жика,

    Odgovori
  2. A sta ocekivati od ovog lika, neznalice, loseg coveka, jos goreg trenera i selektora. Treba mu oduzeti drzavljanstvo pa neka ide u svoju crnu goru.

    Odgovori

Ostavite komentar