Đilasov simpatizer Dinko NAPAO Vučića: “Pravi probleme jer ne priznaje genocid, Zapad ga mora ZAUSTAVITI”

Dino Gruhonjić zneo je niz sramnih optužbi na račun Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar Beograd

Novinar i profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu Dinko Gruhonjić, koji je inače simpatizer lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa napao je u bosanskim medijima predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Tom prilikom, izneo je niz sramnih optužbi na račun Srbije i istakao kako je naša država na “pravom putu” da napravi velike probleme jer predsednik Vučić ne želi da prizna genocid, i da se nada da će ga Zapad u tome zaustaviti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Vučić je na pravom putu da Srbiji napravi velike probleme i mislim da je on već u sferi dobijanja žutih kartona kada je Zapad u pitanju s obzirom na to da se situacija, srećom po Balkan, pre svega u Vašingtonu, menja na bolje. Tamo je na čelu administracije Džo Bajden, koji je i sam, kao i njegovi najbliži saradnici, više nego dobar poznavalac Zapadnog Balkana. Uopšte nema sumnje da se Amerika na Balkan već vratila i da će se u narednim mesecima gledati taj povratak još više. Taj povratak je već nagovešten odlukom Valentina Incka da nametne Zakon o zabrani negiranja genocida. Geopolitička situacija se menja u pravcu koji ne ide na ruku takozvanom srpskom svetu i sada ćemo videti da li će Vučić nastaviti da podržava Dodika i tu ludačku i samoubilačku politiku ili će pokušati da povuče ručnu i da se opravda pred Zapadom i da povrati ulogu koju je imao, a imao je, nažalost, ulogu osobe od poverenja kada je Zapad u pitanju – naveo je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Ovaj profo radi za cetvrti rajh ubedjen da ce uskoro ponovo evropom vladati nacisti. Sve sto cinite Srbima, duplo ce vam Bog vratiti a vi se zapitajte sta ce ko od nas na kraju da kusa. Sto covek skuva to i pojede. Medjunarodna komisija je dkazala da genocida nije bilo u Srebrenici ali to kretene ne interesuje. Teraju po svom, ako i dobro je to, sto nas vise pljujete veci vas ponor ceka na kraju.

    Odgovori

Ostavite komentar