OZBILJNO SA ĐUKOM

MEGAEKSKLUZIVA! Šok intervju: Doskorašnji šef UKP otkriva ko je zaustavio istragu protiv Belivuka (VIDEO)

Gost Vladimira Đukanovića je čovek koji je odigrao ključnu ulogu u razotkrivanju koljačkog klana Belivuk-Miljković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić/Objektiv.rs

U okviru produkcije “Objektiv TV”, večeras (subota, 7. avgust), u 20 časova, biće emitovana 8. emisija serijala “Ozbiljno sa Đukom” koju možete pratiti na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.

Gost autora emisije Vladimira Đukanovića je doskorašnji šef UKP, čovek koji je odigrao jednu od ključnih uloga u razotkrivanju koljačkog klana Belivuk-Miljković. On u šokantnom intervjuu otkriva ko je čovek koji je zaustavio istragu i time praktično zaštitio tu brutalnu kriminalnu grupu!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Verujem da posle ove emisije tužilaštvo neće moći da ostane nemo. Bilo bi van svake pameti da ostane nemo. Vi ćete čuti nešto što do sada verovatno nikada niste čuli, i to od čoveka koji je upravo zbog svog predanog rada na razotkrivanja hobotnice Belivuk-Miljković i sam završio u zatvoru.

Ispričaće nam kako se došlo do kuće u Ritopeku, do mnogih saznanja od kojih će vas zaboleti glava, a čućete i ko je zaustavljao sve te istrage… – najavio je Đukanović svog gosta.

Najavu emisije pogledajte u videu na početku teksta.

“Ozbiljno sa Đukom” je serijal ekskluzivnih intervjua koji vodi Vladimir Đukanović Đuka, advokat i član Predsedništva Srpske napredne stranke, i koji se emituje jednom nedeljno na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar