Kada je videla 23 centimetra, moja devojka je zanemela, a od tada mi svaki put u krevetu radi OVO!

Veličina predstavlja ogroman problem za njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako bi se verovatno mnogi muškarci rado menjali sa njim, Britanac je u velikom problemu zbog veličine svog polnog organa.

– Ja imam 28, a moja devojka 26 godina. Problem je u tome što je moj penis preveliki i nas dvoje više ne možemo da vodimo ljubav, i ja sam očajan zbog toga – objašnjava on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Probali smo različite poze, ali ona mi je rekli da je boli i zbog toga više nemamo normalne odnose. Sve što mogu da dobijem od nje je zadovoljavanje rukom.

– Iako nemam ništa protiv toga, postaje prilično dosadno jer želim da sa njom normalno vodim ljubav. Ne bih da se hvalim, ali defitivno sam “veći” od ostalih muškaraca koje sam video – kaže mladić.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– U erekciji moj polni organ je dug 23 centimetra, a obim je 13 centimetara. Da li je možda problem u tome da je ona suviše “mala” za mene? Rekla mi je da je moj penis mnogo veći od onih koje su imali njeni bivši momci – napominje Englez.

– Ni u ludilu ne želim da je povredim i veoma sam zabrinut da ću je izgubiti, ako se nešto ne promeni – zaključio je on.

Foto: YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia

Odgovor terapeuta: Ne postoji “previše veliki”. Sve dok je žena dovoljno uzbuđena, njena vagina može da primi penis bilo koje veličine.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pokušajte da mnogo više vremena posvetite predigri, tako da ona bude u potpunosti opuštena, i polako napredujte sa vođenjem ljubavi.

Dobra ideja je i korišćenje lubrikanata.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (7)

  1. Obim 13 cm? Pa to je olovka. Znaci da ovaj sve laze: U stvarnosti bi stavio gumeni odstojnik i ugurao polovinu organa. Ali tada bi on mozda uzivao, a ona sigurno ne bi.

    Odgovori
  2. UžaS je tvoja ćurka tito nema vec 40 godina i sta sad imamo samo parovi i pomaze bog i bog ti pomogo? tito je od nas mitomana pokusao nesto napraviti i onda dosli strucnjaci i tusmo dismo!

    Odgovori
  3. E jes dobio savet. Nađi kompatibilnu žensku ili operacijom prilagodi veličinu onoj koju imaš. Nema tu užitka ako se ona stalno porađa.

    Odgovori

Ostavite komentar